Webinar MijnRantsoenwijzer en MijnVoer

Bekijk hier het webinar van MijnRantsoenwijzer en MijnVoer.nl. Beide bedrijven besteden veel aandacht aan het zelf samenstellen en inkopen van het rantsoen en krachtvoer. Samen met MijnVoer.nl is er gekeken hoe onze praktische tools kunnen samenwerken om veehouders te ondersteunen bij dit belangrijke werk. Meer leren of zelf berekenen en optimaliseren van het rantsoen? Geef je dan op voor de online rantsoencursus!

Naar aanleiding van je rantsoen opzoek naar de ideale brok samenstelling? Neem een kijkje op MijnVoer.nl!

MijnVoer is het eerste online en internationaal opererend veevoerplatform dat een volledig aanbod van veevoer heeft en tegelijkertijd tegemoet komt aan uw wensen en die van de markt. MijnVoer biedt namelijk talloze voordelen voor zowel de veehouder, voerspecialist als leverancier.

U maakt uw ideale samenstelling. U zoekt de meest interessante aanbieder. Daarna bestelt u uw voer en laat het bezorgen. Met MijnVoer.nl kunt u prijzen opvragen van uw gewenste samenstelling bij enkel gecertificeerde leveranciers met geborgde kwaliteit. MijnVoer.nl brengt u een transparant overzicht van het voedermiddel dat u wil bestellen.

Contact: info@mijnvoer.nl, +31 6 18537216